Kontakt

For at vi kan sette oss inn i din konflikt med et juridisk perspektiv, så trenger vi en del informasjon. Dette er basert på at det dermed lønner seg å ta kontakt på mail. Da blir det mest konkret, og vi får et innblikk i saken og ønsket utfall.
Det vil selvfølgelig være mulig å ta kontakt med oss på telefon, og da kommer du til vår sekretær som setter deg videre. Er vi ikke tilgjengelige vil det bli notert en beskjed til oss.
Det er gratis å ta kontakt med oss på telefon for en uforpliktende samtale. Hvis du skal sende mail med opplysninger om din sak, så må du sørge for å holde identifikasjonsdokumenter utenfor. Dette har med sikkerhet å gjøre, og hvis du vil komme innom kontoret med det kan du også gjøre dette.
Sender du en generell mail til oss er det post@BI.no som er adressen, og her på siden vil du også kunne finne mailadressen til våre advokater.
Har du bare en sak du vil få drøftet, så vil en advokat ta kontakt med deg etter hvert. Det kan være pågang på kontoret til tider, men i advokatbransjen er vi redelige, så vi svarer så fort vi bare kan.
Hvis det er noe vi kan hjelpe deg med, så gjør vi det. Som en liten påminnelse: vi har samlet sammen litt av hva vi kan tilby deg under fagområder, og der er det noen eksempler på når du kan trenge juridisk rådgivning. Noen ting er det greit at profesjonelle ser på, og for at dine verdier skal bli behandlet på beste måte, så er det noen ganger en advokat er en veldig god investering.
Kontakt oss i dag for en prat, send oss en mail, eller så kan du komme innom kontoret for en hyggelig prat og en kopp kaffe. Vi prøver å få loven og juridiske prosesser til å være mer folkelig og forståelig, så terskelen for å bruke oss skal ikke være for høy.